Video

4 days ago

KOMF
KOMF mbajti takimin e rregullt të ekipit të projektit “Aksioni i Përbashkët për Decentralizim”. Në këtë takim u diskutuan arritjet dhe sfidat gjatë implementimit të projektit, duke u fokusuar edhe në sfidat e hasura në realizimin e aktiviteteve për shkak të situatës pandemike. Gjithashtu, partnerët e projektit përditësuan planin e aktiviteteve 📈 të përbashkëta për gjashtë-mujorin e ardhshëm.#AksioniiPerbashketperDecentralizim ---KOMF held the regular team meeting of the project "Joint Action for Decentralization".In this meeting were discussed the achievements and challenges during the implementation of the project, focusing on the challenges during the pandemic situation. The project partners also updated the plan 📈 of joint activities for the next six months.#JointActionforDecentralization ... See MoreSee Less
View on Facebook