Lajmet e fundit

KOMF nis zhvillimin e programit për fuqizim

Një ndër objektivat e KOMF në kuadër të planifikimit strategjik është fuqizimi i Koalicionit të OJQ-ve për Mbrojtjen…

REAGIM

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF i cili përfaqëson 35 organizata jo qeveritare, shpreh shqetësim…

Shoqata Hareja anëtarësohet në KOMF!

Me votim të Asamblesë së Përgjithshme, Shoqata Hareja në Rahovec, është anëtarësuar në KOMF. Qëllimi i Shoqatës Hareja…

Organizata CONCORDIA Kosovo anëtarësohet në KOMF!

Me votim të Asamblesë së Përgjithshme, organizata Concordia në Prizren, është anëtarësuar në KOMF. Qëllimi i Concordia-s është…

Takimi i Asamblesë së Përgjithshme të KOMF

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, mbajti takimin e Asamblesë së Përgjithshme, i…

Miratohet Projektligji për Shërbime Sociale dhe Familjare

Jemi të lumtur që sot në takimin me anëtarët e Asamblesë së Përgjithshme të KOMF kuptuam që Projektligji…

KOMF vazhdon trajnimin për ngritje të kapaciteteve të ofruesve të shërbimeve sociale për “Standartet Minimale të Shërbimeve Sociale për Mbrojtjen e Fëmijëve”në Mitrovicë

KOMF mbajti trajnimin për ngritje të kapaciteteve të ofruesve të shërbimeve sociale për “Standartet Minimale të Shërbimeve Sociale…

U mbajt trajnimi “Monitorimi dhe Inspektimi i Shërbimeve Sociale dhe Familjare” në Prishtinë

Me 31 Gusht dhe 1 Shtator është mbajtur trajnimi “Monitorimi dhe Inspektimi i Shërbimeve Sociale dhe Familjare”me ofrues…

Vazhdon seria e trajnimeve “Standartet Minimale të Shërbimeve Sociale për Mbrojtjen e Fëmijëve (0-18)”në Ferizaj

Përfundoi trajnimi dy-ditor “Standartet Minimale të Shërbimeve Sociale për Mbrojtjen e Fëmijëve (0-18)” në Ferizaj me ofruesit e…

KOMF ngrit kapacitetet për Shërbime Sociale: Fillon seria e trajnimeve

KOMF, përgjatë muajve të kaluar ka mbështetur Ministria e Drejtësisë, në hartimin e nëntë moduleve për ngritjen e…

Invitation to tender: Development of Awareness Raising Campaign

KOMF invites companies, to submit offers for the development of design, production and dissemination of an awareness raising…

Cili është rezultati i Kosovës për kujdesin ndaj fëmijëve për vitin 2022? Karta e Vlerësimit

Cili është rezultati i përgjithshëm i shtetit të Kosovës për kujdesin ndaj fëmijëve për vitin 2022? KOMF bashkë…

KOMF prezanton modulet e trajnimit për profesionistët e shërbimeve sociale

Përgjatë tri ditëve të fundit, KOMF mbajti prezantimet e moduleve të trajnimit për profesionistët e shërbimeve sociale para…

Grupi Tematik për Arsim përcakton indikatorët dhe pyetjet e “Report Card”

Grupi Tematik për Arsim në kuadër të KOMF, shqyrtuan dhe përcaktuan indikatorët dhe pyetjet për raportin e monitorimit…

Miratohet Projektligji për Edukimin në Fëmijërinë e Hershme

Jemi të lumtur që Projektligji për Edukimin në Fëmijërinë e Hershme u miratua në Kuvendin e Republikës së…

KOMF shpreh shqetësimin lidhur me ndërprerjen e furnizimit me teste rapide për detektim të drogave në organizëm

Deri në vitin 2020, Ministria e Shëndetësisë ka bërë furnizimin me teste rapide për dedektim të drogave në…

KOMF nënshkruan marrëveshjen për “Intervenim Nacional në Kosovë” nga SMART Balkans

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF dhe dy organizata anëtare Kosova Education Center – KEC…

Sesione në natyrë me Grupin Tematik për Mbrojtje të Fëmijëve

KOMF organizoi takimin e radhës të Grupit Tematik për Mirëqenie dhe Mbrojtje të Fëmijëve, këtë herë më ndryshe,…

KOMF njihet me reformën e shërbimeve sociale në Bullgari

KOMF bashkë me partnerët nga institucionet, realizuan vizitën studimore në Sofie, e cila kishte qëllim kryesor njohjen me…

Pesë vite aksion për mirëqenie!

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju disa nga momentet nga konferenca nacionale përmbyllëse e Projektit “Aksioni i Përbashkët…

KOMF organizoi takimin e radhës së QPS-ve

KOMF dhe Organizata për fëmijët pa kujdes prindëror – OFAP, në bashkëpunim me Asociacioni i Qendrave për Punë…

“Në dorën tane!” Fuqizimi i shërbimeve sociale për fëmijët dhe familjet në nevojë

KOMF lansoi fushatën vetëdijesuese “Në dorën tane!”dedikuar rëndësisë dhe nevojës për shërbime sociale, për fëmijët dhe familjet në…

KOMF nis fushatën vetëdijesuese “Në dorën tane!”

“Në dorën tane” është thirrje për veprim dhe përgjegjësi për institucionet, familjen dhe shoqërinë, e konceptuar dhe realizuar…

Fushata në “Në dorën tane”

KOMF ju fton të merrni pjesë në hapjen e fushatës nacionale vetëdijesuese “Në dorën tane”, e cila synon…

Extension of deadline, Call for Expert

Extension of deadline 𝐂𝐚𝐥𝐥 𝐟𝐨𝐫 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭: Individual Expert to conduct an analysis to identify bottlenecks and opportunities to…

Festimi i 1 Qershorit me organizatat anëtare të KOMF

Me rastin e 1 Qershorit, KOMF u bashkua me disa prej organizatave anëtare në aktivitetet e tyre me…

“Dhuro 1 orë pune, për 1 qershor”

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë dhe KOMF, nisën fushatën e veçantë: “Dhuro 1…

1 Qershori – Aty ku fillon dashuria!

Organizata për fëmijët pa kujdes prindëror – OFAP festoj sot Ditën e Fëmijëve bashkë me KOMF, Ministren e…

Më 1 Qershor – Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, u mbajt takimi i Komitetit Ndërministror për të Drejtat e Fëmijës

Më 1 Qershor – Ditën Ndëkombëtare të Fëmijëve, u mbajt takimi i Komitetit Ndërministror për të Drejtat e…

KOMF vizitoi Qendrën e Kujdesit Ditor PEMA në Ferizaj për Fuqizimin e Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara

KOMF vizitoi organizatën anëtare Qendra e Kujdesit Ditor – PEMA në Ferizaj. Kjo qendër prej 10 vitesh ofron…

Diskutimi për sfidat e shërbimeve sociale në Kosovë dhe ngritja e fondeve për OShC-të

Handikos Ferizaj në bashkëpunim me Fondacionin Kosovar për Shoqëri Civile KCSF mbajti takimin “Sfidat e shërbimeve sociale në…

Grupi Tematik për Mbrojtje dhe Mirëqenie të Fëmijëve

KOMF mbajti takimin e radhës së Grupit Tematik për Mbrojtje dhe Mirëqenie të Fëmijëve. Në këtë takim u…

U mbajt takimi i radhës i partnerëve të projektit 𝐒𝐔𝐒𝐖𝐄𝐋𝐋

Gjatë javës së kaluar, u mbajt takimi i radhës i partnerëve të projektit 𝐒𝐔𝐒𝐖𝐄𝐋𝐋 – Konsorciumi për Zhvillimin…

U mbajt punëtoria për finalizimin e Ligjit të ri për Shërbime Sociale dhe Familjare

Ka nisur sot punëtoria tre ditore për finalizimin e Ligjit të ri për Shërbime Sociale dhe Familjare, proces…

CALL FOR EXPERT – TERMS OF REFERENCES

CALL FOR EXPERT – TERMS OF REFERENCES Function: Individual Expert to conduct an analysis to identify bottlenecks and opportunities…

KOMF mbajti tryezën përmbyllëse “Shërbimet Sociale Afër Qytetarit”

KOMF, Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale Kosovë dhe Ministria e Drejtësisë mbajtën sot tryezën përmbyllëse “Shërbimet Sociale…

KOMF vazhdon me prezantimin e Analizës për gjendjen aktuale të Qendrave për Punë Sociale

KOMF, Ministria e Drejtësisë dhe Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale Kosovë, mbajti tryezën “Shërbimet Sociale Afër Qytetarit”…

U mbajt tryeza “Shërbimet Sociale afër Qytetarit”

Përfaqësues të Qendrave për Punë Sociale, Drejtorateve Komunale për Mirëqenie Sociale, Drejtorateve për Buxhet dhe Financa, Zyrave të…

Prezantimi i Analizës për Qendrat për Punë Sociale vazhdon në komunën e Ferizajit

KOMF, Ministria e Drejtësisë dhe Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale Kosovë, mbajti sot tryezën për prezantimin e…

KOMF vazhdon me prezantimin e Analizës për Qendrat për Punë Sociale

KOMF, Ministria e Drejtësisë dhe Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale Kosovë, mbajti tryezën për prezantimin e Analizës…

KOMF vizitoi organizatën anëtare Nevo Koncepti

KOMF vizitoi organizatën anëtare Nevo Koncepti në Prizren. Nevo Koncepti është organizatë me përvojë të gjatë në fushën…

KOMF mbajti tryezën “Shërbimet Sociale Afër Qytetarit”

Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF në bashkëpunim me Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale…

U mbajt takimi i Kolegjiumit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

KOMF dhe Organizata për fëmijët pa kujdes prindëror – OFAP në bashkëpunim me Asociacioni i Komunave te Kosovës…

Hape Derën, Çele Zemrën, Bëhu Familje Strehuese!

Sot në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 5 Majit – Ditës Ndërkombëtare të Familjes, KOMF, Organizata për…

KOMF, OFAP dhe SOS Fshatrat shënuan Ditën Ndërkombëtare të Familjes

Familja Strehuese Fatmire dhe Islam Musliu, SOS Nëna Eli Hasani dhe përfaqësues nga KOMF, Organizata për fëmijët pa…

KOMF viziton Qendrën e Down Syndrome Kosova në Mitrovicë

KOMF vizitoi Qendrën e Down Syndrome Kosova në Mitrovicë e cila ofron shërbime të specializuara për fëmijë dhe…

KOMF mbajti tryezën “Shërbimet Sociale Afër Qytetarit”

Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF në bashkëpunim me Asociacionin e Qendrave për Punë Sociale,…

KOMF mbajti takimin e radhës të Grupit Tematik për Shëndetësi

KOMF mbajti takimin e radhës të Grupit Tematik për Shëndetësi në ambientet e organizatës anëtare Aksioni për Nëna…

KOMF mbajti tryezën me temën “Projektligji për Shërbime Sociale dhe Familjare, domosdoshmëri për reformën”

KOMF në bashkëpunim me Ministria e Drejtësisë, mbajti tryezën me temën “Projektligji për Shërbime Sociale dhe Familjare, domosdoshmëri…

U prezantua Analiza mbi gjendjen aktuale të Qendrave për Punë Sociale

Ministria e Drejtësisë në bashkëpunim me KOMF, prezantoi Analizën mbi gjendjen aktuale të Qendrave për Punë Sociale, me…

KOMF priti në takim përfaqësues nga SIDA dhe KCSF

KOMF priti në takim përfaqësues nga Agjencia Suedeze e Bashkëpunimit Ndërkombëtar (Sida – Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete) znj….

U mbajt takimi i rregullt i Bordit Drejtues të KOMF

Bordi Drejtues i KOMF i përbërë nga Petrit Tahiri – Kosova Education Center – KEC, Sebahate Hajdini Beqiri…

KOMF merr pjesë në takimin e Forumit Nacional për Shkollat miqësore “Rritemi bashkë”

KOMF në takimin e Forumit Nacional për Shkollat miqësore “Rritemi bashkë” në kuadër të Ministria e Arsimit, Shkencës,…

KOMF vazhdon të mbështesë Ministrinë e Drejtësisë për hartimin e Analizës mbi gjendjen aktuale të Qendrave për Punë Sociale

KOMF po vazhdon të mbështes Ministria e Drejtësisë për hartimin e Analizës mbi gjendjen aktuale të Qendrave për…

CALL FOR EXPERT – TERMS OF REFERENCES

Function: Engagement of an individual legal expert to provide professional legal expertise for the finalization of the Draft…

KOMF priti në takim përfaqësuesen e SIDA Sweden Ylva Marianne Sahlstrand dhe Edona Krasniqi nga KCSF

Përgjatë këtij takimi u diskutua për situatën e fëmijëve në Kosovë, për zhvillimet dhe proceset që janë duke…

KOMF mbajti takimin kordinues me ekspertët për zhvillimin e programeve të trajnimit për ofrues të shërbimeve sociale dhe familjare

KOMF mbajti takimin koordinues me ekspertët e angazhuar për zhvillimin e programeve të trajnimit për ofrues të shërbimeve…

KOMF organizoi tryezën “Ndikimi i shërbimeve sociale tek qytetarët në nevojë”

KOMF në bashkëpunim me Këshillin për Zhvillim të Qëndrueshëm dhe Komisionin Parlamentar për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale organizuan…

KOMF mbajti takimin e radhës të Grupit Tematik për Arsim

KOMF mbajti takimin e radhës të Grupit Tematik për Arsim në ambientet e organizatës anëtare Qendra Sociale –…

KOMF mbështetet nga Ministria e Drejtësië për hartimin e Analizës mbi gjendjen e Qendrave për Punë Sociale

KOMF është duke mbështetur Ministria e Drejtësië për hartimin e Analizës mbi gjendjen aktuale të Qendrave për Punë…

Ftesë për tender

Titulli i kontratës: Shërbime të dizajnit dhe printimit për Koalicionin e OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF KOMF…

Mbahet takimi i rregullt i Grupit Tematik për Mbrojtje dhe Mirëqenie të Fëmijëve

Me datë 24 Shkurt, përgjatë takimit të Grupit Tematik për Mbrojtje dhe Mirëqenie të Fëmijëve u prezantuan përpjekjet…

KOMF priti në takim Dagne Hordvei – Këshilltare për Programe dhe Partneritete Ndërkombëtare nga SOS Children’s Villages Norway

Me 13 Shkurt, 2023 KOMF priti në takim Dagne Hordvei – Këshilltare për Programe dhe Partneritete Ndërkombëtare nga…

KOMF mban tryezën e diskutimit “Ligji për Mbrojtjen e Fëmijës”- progresi në zbatimin e tij”

KOMF mbajti tryezën e diskutimit: “Ligji për Mbrojtjen e Fëmijës – progresi në zbatimin e tij”. KOMF përgjatë…

Thirrje për veprim

Hyrja në fuqi e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në vitin 2020, ka krijuar një momentum të ri…

Call for international expert

Function: International Expert to develop methodology for drafting the monitoring report on implementation of the Law on Child…

KOMF mori pjesë në takimin me shoqërinë civile organizuar nga Ministrja Haxhiu

KOMF mori pjesë në takimin me shoqërinë civile organizuar nga Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, shoqëruar nga zëvendësministri…

Donjeta Kelmendi dhe Klevis Vaqari nga KOMF u pritën nga Ministrja Haxhiu

Në takimin në të cilin të pranishëm ishin edhe përfaqësues të tjerë të Kabinetit, është diskutuar për çështjet…

KOMF mbajti ceremoninë e ndarjes së çmimeve vjetore për gazetarë në fushën e mbrojtjes së fëmijëve dhe Mirënjohjeve vjetore “Mik i Fëmijëve”

KOMF, ka mbajtur ceremoninë e ndarjes së çmimeve vjetore për gazetarë në fushën e mbrojtjes së fëmijëve dhe…

KOMF dhe OFAP mbajtën takimin e Kolegjiumit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

KOMF dhe OFAP në bashkëpunim me Asociacioni i Komunave të Kosovës mbajtën takimin e Kolegjiumit për Shëndetësi dhe…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e fëmijës në komunën e Pejës

Punëtoria e fundit për këtë vit për 𝐋𝐢𝐠𝐣𝐢𝐧 𝐩𝐞̈𝐫 𝐌𝐛𝐫𝐨𝐣𝐭𝐣𝐞𝐧 𝐞 𝐅𝐞̈𝐦𝐢𝐣𝐞̈𝐬 po mbahet me profesionistë të mandatuar…

KOMF takohet me kryetarin e Komunës së Pejës

Sot, përfaqësues të KOMF u pritën në takim nga Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri. Ky takim…

Mbahet takimi i rregullt i Grupit Tematik për Mbrojtje dhe Mirëqenie të Fëmijëve

Anëtarët e Grupit Tematik për Mbrojtje dhe Mirëqenie të Fëmijëve në KOMF planifikuan veprimet në fushën e shërbimeve…

Mbahet punëtoria për financimin e shërbimeve sociale në komunën e Prishtinës, Fushë-Kosovës, Podujevës, Lipjanit dhe Obiliqit

Javën po e përmbyllim me punëtorinë e fundit për këtë vit sa i përket financimit të shërbimeve sociale,…

Mbahet punëtoria për financimin e shërbimeve sociale në komunën e Gjakovës, Junikut dhe Deçanit

Punëtoria e radhës për financimin e shërbimeve sociale, është mbajtur me Komunën e Gjakovës, Junikut dhe Deçanit Përgjatë…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në komunën e Ferizajt, Hani i Elezit dhe Kaçanikut

Punëtoria e radhës për Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijës u mbajt me profesionistë të mandatuar për mbrojtjen e…

Shënimi i 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore – “Dhuna ndaj vajzave – Drejt parandalimit dhe reagimit efektiv”

𝐒𝐡𝐞̈𝐧𝐢𝐦𝐢 𝐢 𝟏𝟔 𝐝𝐢𝐭𝐞̈𝐯𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐚𝐤𝐭𝐢𝐯𝐢𝐳𝐦𝐢𝐭 𝐤𝐮𝐧𝐝𝐞̈𝐫 𝐝𝐡𝐮𝐧𝐞̈𝐬 𝐦𝐞 𝐛𝐚𝐳𝐞̈ 𝐠𝐣𝐢𝐧𝐨𝐫𝐞 – “Dhuna ndaj vajzave – Drejt parandalimit…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në komunën e Klinës dhe Istogut

Punëtoria e radhës për Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijës po vijon me profesionistë të mandatuar për mbrojtjen e…

Mbahet punëtoria për financimin e shërbimeve sociale në rajonin e Gjilanit

U mbajt punëtoria dy ditore e rradhës për financimin e shërbimeve sociale, me Komunën e Gjilanit, Kamenicës dhe…

KOMF takohet me Kryetarin e Komunës së Gjilanit

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, priti në takim Donjetë Kelmendi nga KOMF, drejtoreshën e Qendra e…

KOMF adreson rekomandimet dhe kërkesat për mbrojtjen e fëmijëve

KOMF si pjesë e Komitetit Ndërministror për të Drejtat e Fëmijës adresoi rekomandimet dhe kërkesat për mbrojtjen e…

KOMF kërkon jetë dinjitoze për çdo fëmijë në Kosovë

Në ditën e Konventës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijës, KOMF bën thirrje drejt institucioneve të ndërhyjnë me…

KOMF mbajti takimin konsultues me Ministrin Murati dhe Ministren Haxhiu

KOMF me anëtarët e Bordit nga Terre des hommes – Kosovo dhe Down Syndrome Kosova, morën pjesë në…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në Suharekë dhe Rahovec

Punëtoritë e radhës për Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijës po vijojnë me profesionistë të mandatuar për mbrojtjen e…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në Rajonin e Prizrenit

Përfaqësues të Drejtorive Komunale për Arsim, Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Policisë së Kosovës, Qendrave për Punë Sociale, drejtorë…

Çmimet për gazetarë dhe mirënjohet “Mik i Fëmijëve”

KOMF vazhdon traditën me ndarjen e çmimeve për gazetarë dhe mirënjohjeve “Mik i Fëmijëve”. KOMF hap thirrjen për…

KOMF dhuron televizorë në shtatë Qendra për Punë Sociale në Kosovë me qëllim të informimit të qytetarëve për shërbime sociale

Me qëllim të informimit të qytetarëve për të drejtat e tyre për shërbime sociale, llojet e shërbimeve sociale…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në Prishtinë dhe Fushë Kosovë

KOMF në bashkëpunim me Zyrën për Qeverisje të Mirë në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, mbajti punëtorinë e…

Mbahet punëtoria për financimin e shërbimeve sociale në Rajonin e Ferizajt

KOMF mbajti punëtorinë dy ditore për financimin e sherbimeve sociale, me komunën e Ferizajt, Kaçanikut, Hanit të Elezit…

KOMF mbajti sot konferencën nacionale “Sot flas unë!”

Në këtë konferencë patën rastin të flasin përfituesit e shërbimeve sociale, fëmijë dhe prindër, të cilët ndanë sfidat…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në Mitrovicë dhe Vushtrri

KOMF mbajti punëtorinë sensibilizuese për Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijës në komunën e Mitrovicës dhe Vushtrrisë për të…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në Drenas, Skenderaj dhe Malishevë

KOMF në bashkëpunim me Zyrën për Qeverisje të Mirë në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, po vazhdon vetëdijesimin…

Mbahet punëtoria për financimin e shërbimeve sociale në Rajonin e Pejës

Përfaqësues nga Komuna Pejë, Komuna e Istogut dhe Komuna Klinë morën pjesë në punëtorinë dy ditore lidhur me…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në Podujevë, Lipjan dhe Obiliq

Punëtoria e radhës për implementimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës, u mbajt me përfaqësues që vijnë nga…

KOMF reagon për largimin e fëmijës nga klasa parafillore për shkak të “flokëve të gjatë”

KOMF konsideron shqetësues largimin e fëmijës nga klasa parafillore për shkak të “flokëve të gjatë”, duke mohuar kështu…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në Rajonin e Gjilanit

KOMF në bashkëpunim me Zyra për Qeverisje të Mirë në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, vazhdon ngritjen e…

Mbahet punëtoria për financimin e shërbimeve sociale në Rajonin e Prizrenit

Përfaqësues nga Komuna e Prizrenit, Suharekës, Rahovecit, Mamushës dhe Dragashit morën pjesë në punëtorinë dy ditore lidhur me…

Fillojnë punëtoritë për planifikim, monitorim, buxhetim dhe kontraktim të shërbimeve sociale

KOMF në bashkëpunim me Departamentin për Politika Sociale dhe Familjare në kuadër të Ministrisë së Financave, filloi me…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në Prishtinë dhe Fushë Kosovë

Përfaqësues të Policisë së Kosovës, drejtorë të shkollave, psikologë, zyrtarë nga Drejtoritë Komunale për Mirëqenie Sociale, Njësitet Komunale…

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e  Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në Gjakovë dhe Junik

KOMF dhe Zyra për Qeverisje të Mirë në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, nisën me punëtoritë në nivel…

16 hours ago

KOMF
🫶Pas 18 vitesh me Balkan Sunflowers Kosova, Muhamet Arifi Drejtor Ekzekutiv në BSK, filloi një kapitull të ri me angazhime të reja. 𝐌𝐮𝐡𝐚𝐦𝐞𝐭𝐢, për shumë vite me radhë, ka punuar me përkushtim, entuziazëm dhe pa u ndalur për të mbështetur dhe integruar në shoqëri fëmijët nga komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian. Muhameti ishte edhe anëtar i Bordit Drejtues të KOMF për dy mandate. Muhamet faleminderit për angazhimin dhe kontributin e çmuar në KOMF! 🙏Suksese në angazhimet e reja, do të na mungosh!💙Po e risjellim tregimin emocionues të Muhametit për sfidat dhe vështirësitë e fëmijëve nga komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian. ... See MoreSee Less
View on Facebook

23 hours ago

KOMF
𝟏𝟖𝟎 𝐨𝐟𝐫𝐮𝐞𝐬 𝐭𝐞̈ 𝐬𝐡𝐞̈𝐫𝐛𝐢𝐦𝐞𝐯𝐞 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐧𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐤𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐤 𝐝𝐡𝐞 𝐣𝐨 𝐪𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚𝐫 👥👥𝐧𝐝𝐣𝐞𝐤𝐞̈𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐣𝐧𝐢𝐦𝐢𝐧 𝐧𝐞̈ 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐥𝐢𝐧 “𝐒𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐝𝐞𝐭 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐦𝐚𝐥𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐒𝐡𝐞̈𝐫𝐛𝐢𝐦𝐞𝐯𝐞 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐌𝐛𝐫𝐨𝐣𝐭𝐣𝐞𝐧 𝐞 𝐅𝐞̈𝐦𝐢𝐣𝐞̈𝐯𝐞 (𝟎-𝟏𝟖)"Gjatë muajit Shtator 2023, KOMF ka mbajtur trajnimet dy ditore për këtë tematikë në shtatë regjionet e Kosovës, ku kanë përfituar 180 ofrues të shërbimeve sociale nga të gjitha komunat e Kosovës nga sektori publik dhe jo qeveritar.💙Falenderojmë të gjithë ofruesit e shërbimeve sociale dhe familjare për interesimin e jashtzakonshëm për të ndjekur këtë trajnim. Me qëllim ngritjen e kapaciteteve të ofruesve të shërbimeve sociale, KOMF ka mbështetur edhe hartimin e📘modulit mbi standardet minimale, në bazë të të cilit janë mbajtur trajnimet. Ky aktivitet mundësohet në kuadër të projektit “Fuqizimi i akterëve të shërbimeve sociale për të ofruar shërbime cilësore dhe të qëndrueshme për fëmijët dhe familjet e cenueshme në Kosovë”, dhe mbështetet nga Unicef Kosovo Programme në partneritet me USAID Kosovo. ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 day ago

KOMF
Sot po mbahet trajnimi i fundit dy ditorë për “𝐒𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐝𝐞𝐭 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐦𝐚𝐥𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐒𝐡𝐞̈𝐫𝐛𝐢𝐦𝐞𝐯𝐞 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐌𝐛𝐫𝐨𝐣𝐭𝐣𝐞𝐧 𝐞 𝐅𝐞̈𝐦𝐢𝐣𝐞̈𝐯𝐞 (𝟎-𝟏𝟖)" me ofrues të shërbimeve sociale dhe profesionistë nga Komuna e Prizrenit, Komuna e Suharekës, Komuna e Rahovecit dhe Komuna e Dragashit. 🔵Ky aktivitet mundësohet në kuadër të projektit “Fuqizimi i akterëve të shërbimeve sociale për të ofruar shërbime cilësore dhe të qëndrueshme për fëmijët dhe familjet e cenueshme në Kosovë”, dhe mbështetet nga Unicef Kosovo Programme në partneritet me USAID Kosovo. ... See MoreSee Less
View on Facebook