Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF

Koalicioni është i përbërë nga 35 organizata jo qeveritare vendore dhe ndërkombëtare të cilat punojnë në fushën e mbrojtjes së fëmijëve, me mision të përbashkët avokimin për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve në Kosovë.

Së bashku për fëmijët!

Shteti i Kosovës vlerësohet me notën 2.35 për kujdesin ndaj fëmijëve Read More KOMF ndan çmimet vjetore 2023 Read More KOMF hapi fushatën "TI JE FORCA" dedikuar punëtorëve social Read More KOMF dhe ZQM publikuan Programin për Zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës Read More KOMF nis zhvillimin e programit për fuqizim Read More Miratohet Projektligji për Shërbime Sociale dhe Familjare Read More Pesë vite aksion për mirëqenie! Read More "Në dorën tane!" Fuqizimi i shërbimeve sociale për fëmijët dhe familjet në nevojë Read More KOMF nis fushatën vetëdijesuese “Në dorën tane!" Read More KOMF mbajti ceremoninë e ndarjes së çmimeve vjetore për gazetarë në fushën e mbrojtjes së fëmijëve dhe Mirënjohjeve vjetore “Mik i Fëmijëve” Read More KOMF mbajti sot konferencën nacionale “Sot flas unë!” Read More KOMF takohet me Presidenten Osmani për të diskutuar për ndërprerjen e mësimit Read More KOMF publikon Raportin e Monitorimit "Shërbime Sociale Afër Qytetarit" Read More Mbahet takimi i Asamblesë së Përgjithshme të KOMF Read More KOMF takohet me Kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti Read More

Lajmet e fundit

Publikimet e fundit

Afër Fëmijës
www.aferfemijes.org

ORGANIZATAT ANËTARE
NË KOMF