KOMF në media

6 hours ago

KOMF
KOMF priti në takim përfaqësuesen e SIDA Sweden Ylva Marianne Sahlstrand dhe Edona Krasniqi nga KCSF. Përgjatë këtij takimi u diskutua për situatën e fëmijëve në Kosovë, për zhvillimet dhe proceset që janë duke ndodhur aktualisht, si dhe kontributin e KOMF në këto procese. KOMF mbështetet përmes grantit institucional të KCSF ‘EJA Kosovë’, bashkëfinancuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), Suedia dhe Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut.____KOMF welcomed the representative of SIDA Sweden Ylva Marianne Sahlstrand and Edona Krasniqi from KCSF at the meeting.During this meeting, the situation of children in Kosovo was discussed, the developments and processes that are currently happening, as well as the contribution of KOMF in these processes.KOMF is supported through the KCSF institutional grant ‘EJA Kosovo’ program, co-funded by the Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC), Sweden and the Government of the Grand Duchy of Luxembourg. ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

KOMF
Donjeta Kelmendi nga KOMF ishte pjesë e debatit "Dhuna në shkolla" në Emisioni Jeta në Kosovë. Ndiqeni debatin e plotë⬇️ ... See MoreSee Less
View on Facebook