KOMF takohet me Presidenten Osmani për të diskutuar për ndërprerjen e mësimit

KOMF takohet me Presidenten Osmani për të diskutuar për ndërprerjen e mësimit

Donjeta Kelmendi nga KOMF mori pjesë në takimin e thirrur nga Presidentja Vjosa Osmani me përfaqësues nga Këshilli i Prindërve të Kosovës, z. Jeton Demi dhe z. Labinot Salihu dhe Këshilli i Nxënësve të Kosovës – KNK në përbërje të z. Ditjon Fetahu dhe z. Hekuran Muja.

KOMF, Këshilli i Prindërve dhe Këshilli i Nxënësve kërkuan kthimin e nxënësve në shkolla.

E drejta e fëmijës për arsim është e drejtë themelore kushtetuese dhe duhet mbrojtur me çdo kusht!

No Comments

Leave a Reply