Lajmet e Fundit

Mbahet takimi i projektit “Aksioni i Përbashkët për Decentralizim”

KOMF mbajti takimin e rregullt të ekipit të projektit “Aksioni i Përbashkët për Decentralizim”. Në këtë takim u…

Propozimet për mbrojtjen e fëmijëve pa kujdes prindëror miratohen në kuadër të Projekt Kodit Civil

Propozim nenet lidhur me avancimin e formave te mbrojtjes së fëmijëve pa kujdes prindëror të cilat janë adresuar…

KOMF mbajti Webinar-in mbi rëndësinë e përfshirjes së prindërve në edukim të hershëm

21 Dhjetor 2021, Prishtinë – KOMF në bashkëpunim me Fakultetin e Edukimit në kuadër të Universitetit të Prishtinës…

Fëmijët dhurojnë për fëmijët!

22 Dhjetor 2021 – Fëmijët e institucionit parashkollor “Lulevera” në Prishtinë ndanë gëzimin e festës së fundvitit me…

KOMF vizitoi organizatën anëtare CRP/K

20 Dhjetor 2021 – Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF dhe organizata anëtare Civil Rights…

KOMF publikon Politikën Rekomanduese për Shëndetin e Fëmijëve

KOMF ka publikuar Politikën Rekomanduese për Mbrojtjen e Shëndetit të Fëmijëve, përmes të cilës kërkon vendosjen e shëndetit…

KOMF mbajti takimin e radhës të Grupit Tematik për Mbrojtje dhe Mirëqenie të Fëmijëve

14 Dhjetor 2021 KOMF mbajti takimin e radhës të Grupit Tematik për Mbrojtje dhe Mirëqenie të Fëmijëve. Në…

Grupi Tematik për Arsim diskuton për veprimet e radhës

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF mbajti takimin e radhës të Grupit Tematik për Arsim….

KOMF mbajti takim me Zv. Ministrin e Shëndetësisë lidhur me shëndetin e fëmijëve

Donjeta Kelmendi dhe Bukureza Surdulli nga KOMF dhe Vlorian Molliqaj nga Aksioni për Nëna dhe Fëmijë janë takuar…

KOMF vizitoi Qendrën Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF dhe organizata anëtare Qendra Kosovare për Rehabilitimin e të…