Bukureza Surdulli

REAGIM

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, kërkon nga mediat që të largojnë pamjet filmike të publikuara…

BULETINI KORRIK – SHTATOR 2023

Klikoni këtu për të lexuar buletinin e KOMF, për periudhën Korrik – Shtator 2023.

Qeveria e Kosovës miraton vendimin për subvencionimin e strehimoreve dhe organizatave jo qeveritare që ofrojnë shërbime sociale

Qeveria e Republikës së Kosovës, ka miratuar vendimin për subvencionimin e strehimoreve dhe organizatave jo qeveritare që ofrojnë…

Thirrje për ekspert

Funksioni: Angazhim i një eksperti për vlerësimin e nevojave të KOMF KOMF shpall këtë thirrje për të angazhuar…

Letër e hapur drejt Kryeministrit, Ministrit të Financave, Punës dhe Transfereve dhe Ministres së Drejtësisë: Shërbimet sociale rrezikojnë të mbyllen në Janar 2024!

Koalicioni i Organizatave për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, i cili përfaqëson 35 organizata jo qeveritare,…

Të arriturat kryesore të KOMF përgjatë vitit 2023

Viti 2023 ishte vit i suksesshëm për KOMF, ku arriti të ketë ndikim në jetën e fëmijëve në…

Takim Koordinues me Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit, Unicef Kosovo dhe KOMF

Sot u mbajt një takimi i përbashkët koordinues me Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit, Kryeprokurorë dhe Prokurorë për…

KOMF dhe OFAP morrën pjesë në takimin e Kolegjiumit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

KOMF dhe Organizata për fëmijët pa kujdes prindëror – OFAP morrën pjesë në takimin e Kolegjiumit për Shëndetësi…

KOMF mirëpret miratimin e Ligjit të Ri për Shërbime Sociale dhe Familjare

Kuvendi i Republikës së Kosovës miratoi dje Projektligjin për Shërbime Sociale dhe Familjare. Si Koalicion, jemi krenarë që…

U miratua Projektligji për Shërbime Sociale dhe Familjare

Jemi shumë të lumtur që Kuvendi i Republikës së Kosovës miratoi 𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐥𝐢𝐠𝐣𝐢𝐧 𝐩𝐞̈𝐫 𝐒𝐡𝐞̈𝐫𝐛𝐢𝐦𝐞 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐡𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐣𝐚𝐫𝐞. Si…