Lajmet e Vitit

Mbahet punëtoria sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës në Rajonin e Prizrenit

Përfaqësues të Drejtorive Komunale për Arsim, Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Policisë së Kosovës, Qendrave për Punë Sociale, drejtorë…

Çmimet për gazetarë dhe mirënjohet “Mik i Fëmijëve”

KOMF vazhdon traditën me ndarjen e çmimeve për gazetarë dhe mirënjohjeve “Mik i Fëmijëve”. KOMF hap thirrjen për…

KOMF mbajti sot konferencën nacionale “Sot flas unë!”

Në këtë konferencë patën rastin të flasin përfituesit e shërbimeve sociale, fëmijë dhe prindër, të cilët ndanë sfidat…

Të drejtat e fëmijëve – Raporti i Progresit 2022

KOMF është konsultuar gjatë hartimit të Raportit të Progresit për vitin 2022 dhe ka prezantuar çështjet të cilat…

Fillojnë punëtoritë sensibilizuese për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës

KOMF dhe Zyra për Qeverisje të Mirë në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, mbajtën sot punëtorinë dy-ditore në…

KOMF mbështet organizatat anëtare për ngritjen e fondeve nga korporatat, bizneset dhe individët

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF mbajti punëtorinë dy ditore për hartimin e Manualit të…

KOMF takohet me Presidenten Osmani për të diskutuar për ndërprerjen e mësimit

Donjeta Kelmendi nga KOMF mori pjesë në takimin e thirrur nga Presidentja Vjosa Osmani me përfaqësues nga Këshilli…

KOMF publikon Raportin e Monitorimit “Shërbime Sociale Afër Qytetarit”

Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, ka mbajtur konferencën për publikimin e Raportit…

Mbahet takimi i Asamblesë së Përgjithshme të KOMF

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF ka mbajtur takimin e rregullt të Asamblesë…

Të adresohet me urgjencë dhuna ndaj fëmijëve

Komisioni Parlamentar për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport, dhe Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e…