Uncategorized @sq

Buletini Tetor – Dhjetor 2023

Klikoni këtu për të lexuar buletinin e KOMF, për periudhën Tetor – Dhjetor 2023.    

Qeveria e Kosovës miraton vendimin për subvencionimin e strehimoreve dhe organizatave jo qeveritare që ofrojnë shërbime sociale

Qeveria e Republikës së Kosovës, ka miratuar vendimin për subvencionimin e strehimoreve dhe organizatave jo qeveritare që ofrojnë…

Letër e hapur drejt Kryeministrit, Ministrit të Financave, Punës dhe Transfereve dhe Ministres së Drejtësisë: Shërbimet sociale rrezikojnë të mbyllen në Janar 2024!

Koalicioni i Organizatave për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, i cili përfaqëson 35 organizata jo qeveritare,…

Thirrje për aplikim: Ekspert Vendor

Funksioni:                     Zhvillimi i moduleve të trajnimit për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijëve (LMF) si dhe…

A PO REALIZOHET E DREJTA IME PËR SHËNDETIN MË TË MIRË?

Ky raport është hartuar në kuadër të Grupit Tematik për të Drejtat e Fëmijëve në Shëndetësi. Dokumenti ofron…