Letra Avokimi

Letër drejtuar kandidatëve për kryeministër “Një Kryeministër për Fëmijët”

Duke qenë se në Republikën e Kosovës më datë 14 Shkurt u zhvilluan Zgjedhjet e Jashtëzakonshme Parlamentare, Koalicioni…

KOMF letër Kryeminstrit: Shërbimet sociale rrezikojnë të ndërpriten në Janar 2021, fëmijët do mbeten pa shërbime

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF i është drejtuar Kryeministrit të Kosovës Avdullah Hoti, Ministrit të…

KOMF: Qeveria të “shkurtojë asfaltin” të rris përkrahjen e fëmijëve

15 Qershor 2020, Prishtinë Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF përmes një letre iu është…

Deklaratë e përbashkët e Avokatit të Popullit, UNICEF dhe KOMF – Thirrje për veprim “T’u japim një shans të miturve”

Institucioni i Avokatit të Popullit, Zyra e UNICEF në Kosovë, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve –…

Deklaratë e ChildPact dhe KOMF ”Angazhimi i OShC-ve për të drejtat dhe mbrojtjen e fëmijëve gjatë Covid-19”

28 Prill 2020, Prishtinë ChildPact si një rrjet rajonal i koalicioneve nacionale ku bën pjesë edhe KOMF, ka…

KOMF kërkesë për sigurimin e shërbimeve bazike për fëmijët me aftësi të kufizuara gjatë pandemisë COVID-19

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF përmes një letre i është drejtuar Ministrit të Shëndetësisë,…

KOMF: Pako Emergjente fiskale të përfshijë skemat për fëmijët e cenueshëm për të siguruar mirëqenie sociale

6 Prill 2020, Prishtinë Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF përmes një letre iu është…

KOMF kërkon llogaridhënie për dështimin e institucioneve në trajtimin e rasteve të fëmijëve viktima të abuzimit seksual

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF përmes një kërkese për veprim i është drejtuar Albulena…

KOMF letër Kryeministrit: Ministria e Shëndetësisë të shndërrohet në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF përmes një letre iu është drejtuar Kryeministrit të Republikës…

KOMF dhe ÇOHU kërkojnë hetim dhe llogaridhënie për veprimet e prokurorisë

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve – KOMF dhe Organizata për Demokraci, Anti-korrupsion dhe…