U mbajt takimi i rregullt i Bordit Drejtues të KOMF

U mbajt takimi i rregullt i Bordit Drejtues të KOMF

Bordi Drejtues i KOMF i përbërë nga Petrit Tahiri – Kosova Education Center – KEC, Sebahate Hajdini BeqiriDown Syndrome Kosova, Rexhep Sefedin Gojnovci – Organizata Rinore Akti, Vlorian Molliqaj – Action for Mothers and Children dhe Florina Duli – Terre des hommes – Kosovo mbajti takimin e rregullt, ku u diskutua për prioritetet, veprimet për periudhën Prill – Qershor 2023, si dhe për sfidat, nevojat dhe mundësitë

No Comments

Leave a Reply