KOMF letër Kryeminstrit: Shërbimet sociale rrezikojnë të ndërpriten në Janar 2021, fëmijët do mbeten pa shërbime

KOMF letër Kryeminstrit: Shërbimet sociale rrezikojnë të ndërpriten në Janar 2021, fëmijët do mbeten pa shërbime

19 Nëntor 2020

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF i është drejtuar Kryeministrit të Kosovës Avdullah Hoti, Ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica dhe Ministres së Financave, Hykmete N. Bajrami, duke kërkuar ndërmarrjen e masave për parandalimin e mbylljes së shërbimeve për fëmijët në nevojë si dhe zgjidhjen afatgjate të financimit të shërbimeve sociale përmes procedimit për miratim të Projektligjit për Financat e Pushtetit Lokal dhe krijimin e Grantit Specifik për Shërbime Sociale. 

Për të lexuar letrën e plotë, klikoni këtu.

No Comments

Leave a Reply