Komf

Buletini Janar – Mars 2021

Klikoni këtu për të lexuar buletinin e KOMF, për periudhën Janar – Mars 2021.

Buletini Tetor – Dhjetor 2020

Klikoni këtu për të lexuar buletinin e KOMF, për periudhën Tetor – Dhjetor 2020.

Buletini Korrik – Shtator 2020

Klikoni këtu për të lexuar buletinin e KOMF, për periudhën Korrik – Shtator 2020.

Buletini Prill – Qershor 2020

Klikoni këtu për të lexuar buletinin e KOMF, për periudhën Prill – Qershor 2020.

Buletini Janar – Mars 2020

Klikoni këtu për të lexuar buletinin e KOMF, për periudhën Janar – Mars 2020.

Letër drejtuar kandidatëve për kryeministër “Një Kryeministër për Fëmijët”

Duke qenë se në Republikën e Kosovës më datë 14 Shkurt u zhvilluan Zgjedhjet e Jashtëzakonshme Parlamentare, Koalicioni…

KOMF letër Kryeminstrit: Shërbimet sociale rrezikojnë të ndërpriten në Janar 2021, fëmijët do mbeten pa shërbime

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF i është drejtuar Kryeministrit të Kosovës Avdullah Hoti, Ministrit të…

KOMF: Qeveria të “shkurtojë asfaltin” të rris përkrahjen e fëmijëve

15 Qershor 2020, Prishtinë Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF përmes një letre iu është…

Deklaratë e përbashkët e Avokatit të Popullit, UNICEF dhe KOMF – Thirrje për veprim “T’u japim një shans të miturve”

Institucioni i Avokatit të Popullit, Zyra e UNICEF në Kosovë, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve –…

Deklaratë e ChildPact dhe KOMF ”Angazhimi i OShC-ve për të drejtat dhe mbrojtjen e fëmijëve gjatë Covid-19”

28 Prill 2020, Prishtinë ChildPact si një rrjet rajonal i koalicioneve nacionale ku bën pjesë edhe KOMF, ka…