KOMF ka mbajtur webinarin “Hulumtuesit e vegjël – Të nxënit përmes projekteve”

KOMF ka mbajtur webinarin “Hulumtuesit e vegjël – Të nxënit përmes projekteve”

KOMF mbajti webinarin 💻 me temë Hulumtuesit e vegjël – Të nxënit përmes projekteve, ku Proff.Ass.Dr. Arlinda Beka foli për të nxënit përmes projekteve, si një qasje inovative në të cilën fokusi është vetëm tek fëmija 👧.

KOMF falenderon Proff.Ass.Dr. Arlinda Beka dhe Fakulteti i Edukimit / Faculty of Education- UP “Hasan Prishtina”, për bashkëpunimin, si dhe rreth 250 pjesëmarrës që ndoqën webinarin Hulumtuesit e vegjël – Të nxënit përmes projekteve, në platformën Zoom dhe live në faqen e KOMF në Facebook.

Jemi mirënjohës për interesimin dhe pjesëmarrjen tuaj të madhe. Do të vijojmë edhe më tej me tematika të rëndësishme të lidhura me fëmijërinë e hershme.

Na ndiqni!

No Comments

Leave a Reply