KOMF mbajti webinarin “Hulumtuesit e vegjël – Të nxënit përmes projekteve”

KOMF mbajti webinarin “Hulumtuesit e vegjël – Të nxënit përmes projekteve”

31 Mars 2021

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF mbajti webinarin me temë Hulumtuesit e vegjël – Të nxënit përmes projekteve, ku Proff.Ass.Dr. Arlinda Beka foli për të nxënit përmes projekteve, si një qasje inovative në të cilën fokusi është vetëm tek fëmija .

KOMF falenderon Proff. Ass. Dr. Arlinda Beka dhe Fakulteti i Edukimit / Faculty of Education – UP “Hasan Prishtina”, për bashkëpunimin, si dhe rreth 250 pjesëmarrës që ndoqën webinarin Hulumtuesit e vegjël – Të nxënit përmes projekteve, në platformën Zoom dhe live në faqen e KOMF në Facebook.

Jemi mirënjohës për interesimin dhe pjesëmarrjen tuaj të madhe. Do të vijojmë edhe më tej me tematika të rëndësishme të lidhura me fëmijërinë e hershme.

No Comments

Leave a Reply