Shënohet Dita e Familjes

Shënohet Dita e Familjes

Familja është aty ku jeta fillon dhe dashnia kurrë s’mbaron!

SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë në bashkëpunim me KOMF dhe Zyren për Qeverisje të Mirë shënuan Ditën Ndërkombëtare të Familjes duke ndriçuar ndërtesen e Qeverisë si një aktivitet ndërgjegjësimi për rëndësinë e familjes!

Këtë vit, kjo ditë shënohet me mesazhin se “Shtëpia është më shumë se strehim”, duke vënë në pah nevojën për përkrahje institucionale për fëmijët dhe familjet në nevojë sociale, e veçanërisht për të rinjët pa përkujdesje prindërore të cilët mbushin 18 vjeç!

No Comments

Leave a Reply