1 Qershori – Aty ku fillon dashuria!

1 Qershori – Aty ku fillon dashuria!

Organizata për fëmijët pa kujdes prindëror – OFAP festoj sot Ditën e Fëmijëve bashkë me KOMF, Ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, Unicef Kosovo Programme fëmijë, familje strehuese, partnerë e shumë të tjerë!

KOMF shprehu mirënjohjen dhe vlerësimin e lartë për punën e familjeve strehuese ndër vite si dhe inkurajon institucionet për mbëshetje të vazhdueshme për të gjitha familjet strehuese të cilët ofrojnë dashuri, kujdes e ngrohtësi për fëmijët pa përkujdes prindëror.

Në këtë ditë feste, Minstrja Haxhiu njoftoj që ka nënshkruar vendimin i cili siguron një mbështetje më të madhe për fëmijët në strehim familjar, me qëllim të rritjes së mirëqenies së tyre.

KOMF me organizatat anëtare do të vazhdoj të avokoj për fuqizimin e strehimit familjar për fëmijët pa kujdes prindëror në Kosovë.