KOMF kërkon llogaridhënie për dështimin e institucioneve në trajtimin e rasteve të fëmijëve viktima të abuzimit seksual

KOMF kërkon llogaridhënie për dështimin e institucioneve në trajtimin e rasteve të fëmijëve viktima të abuzimit seksual

24 Shkurt 2020

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF përmes një kërkese për veprim i është drejtuar Albulena Haxhiu – Ministre e Drejtësisë, Agim Veliu – Ministër i Punëve të Brendshme, Aleksandër Lumezi – Kryeprokuror i Shtetit, Bahri Hyseni – Kryesues i Këshillit Prokurorial, Burim Berisha – Kryetar i Komunës së Fushë Kosovës dhe Shpend Ahmeti – Kryetar i Komunës së Prishtinës, duke kërkuar veprime emergjente dhe llogaridhënie lidhur trajtimin e rasteve të abuzimeve seksuale të fëmijëve.

Për të lexuar kërkesën e plotë, klikoni këtu.

No Comments

Leave a Reply