KOMF mbajti takimin e radhës së Grupit Tematik për Mbrojtje të Fëmijëve

KOMF mbajti takimin e radhës së Grupit Tematik për Mbrojtje të Fëmijëve

24 Janar 2020

KOMF mbajti takimin e rradhës të Grupit Tematik për Mbrojtje të Fëmijëve.

Gjatë këtij takimi u bë një analizë përmbledhëse e aktiviteteve të vitit të kaluar dhe u përcaktuan prioritetet për vitin 2020.

Poashtu, u shqyrtua Plani i Veprimit të Grupit Tematik për Mbrojtje të Fëmijëve 2020 – 2022 me objektivat dhe aktivitetet e reja që u përcaktuan nga diskutimi i përbashkët.

No Comments

Leave a Reply