KOMF mori pjesë në takimin me shoqërinë civile organizuar nga Ministrja Haxhiu

KOMF mori pjesë në takimin me shoqërinë civile organizuar nga Ministrja Haxhiu

KOMF mori pjesë në takimin me shoqërinë civile organizuar nga Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, shoqëruar nga zëvendësministri Sallahu dhe këshilltarët e kabinetit.
KOMF shprehu gatishmërinë për të mbështetur tutje reformën e shërbimeve sociale tani të udhëhequr nga MD.
Ministrja Haxhiu informoi lidhur me proceset dhe rezultatet në kuadër të reformës në drejtësi, me theks të veçantë Vetingun, Kodin Civil, Krimet e Luftës, Byronë për Konfiskimin e Pasurisë, adresimin e dhunës në familje, Shërbimet Sociale, etj.

No Comments

Leave a Reply