KOMF priti në takim përfaqësuesen e SIDA Sweden Ylva Marianne Sahlstrand dhe Edona Krasniqi nga KCSF

KOMF priti në takim përfaqësuesen e SIDA Sweden Ylva Marianne Sahlstrand dhe Edona Krasniqi nga KCSF

Përgjatë këtij takimi u diskutua për situatën e fëmijëve në Kosovë, për zhvillimet dhe proceset që janë duke ndodhur aktualisht, si dhe kontributin e KOMF në këto procese.

KOMF mbështetet përmes grantit institucional të KCSF ‘EJA Kosovë’, bashkëfinancuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), Suedia dhe Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut.

No Comments

Leave a Reply