KOMF letër Kryeministrit: Ministria e Shëndetësisë të shndërrohet në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

KOMF letër Kryeministrit: Ministria e Shëndetësisë të shndërrohet në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

11 Shkurt 2020

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF përmes një letre iu është drejtuar Kryeministrit të Republikës së Kosovës Albin Kurti, duke kërkuar që mirëqenia dhe shërbimet sociale të kalojnë në Ministrinë e Shëndetësisë, si në përmbajtje ashtu edhe në emërtim, duke e shndërruar në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale.

Për të lexuar letrën e plotë, klikoni këtu.

No Comments

Leave a Reply