KOMF kërkesë për sigurimin e shërbimeve bazike për fëmijët me aftësi të kufizuara gjatë pandemisë COVID-19

KOMF kërkesë për sigurimin e shërbimeve bazike për fëmijët me aftësi të kufizuara gjatë pandemisë COVID-19

30 Prill 2020

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF përmes një letre i është drejtuar Ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia, Ministres së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami dhe kryetarëve të komunave të Kosovës, duke kërkuar sigurimin e shërbimeve esenciale për fëmijët me aftësi të kufizuar gjatë kohës së pandemisë Covid-19. KOMF ka kërkuar nga institucionet qeveritare që të konsiderojnë kërkesat e Koalicionit lidhur me fëmijët me aftësi të kufizuara, në mënyrë që të sigurojmë mirëqenien e fëmijëve me aftësi të kufizuara gjatë përballjes me Covid-19.

Për të lexuar letrën e plotë, klikoni këtu.

No Comments

Leave a Reply